Rehab, någon?

Lyx och proffslivet är lämnat och nu är den största utmaningen att hitta glädjen i vardagen. Lyxen att kunna stanna till och gå på stretch and relax bara för att trevligaste norskan ropar när man är på väg förbi ersätts av lämna och hämta barn. Jobba framför en dator, tömma diskmaskinen och veckohandla mat. 

Jag skulle behöva en rehabgrupp för att inte falla ner i en vardagsdepression efter 10 lyxdagar. Att vara på Playitas är som att vara i Trumanshow, Playitasvärlden är liksom för bra för att vara sann.

Men känslan av att få dra in lukten av sin snart femåriga son och få “den hårdaste kramen i världen”. Och att få bläddra i boken som dottern och sonen fyllt med teckningar och text som alla går ut på “vi har saknat dig JÄTTE MYCKET/välkommen hem Mamma”. DEN känslan överväger allt. Jag vill inte byta liv med någon, men det är väldigt härligt att få njuta fullt ut av något man älskar och sedan återgå till något annat som man faktiskt älskar ännu mer.

Här kan man kika in och se vad vi haft för oss i tio dagar. Tio helt underbara dagar. Tagga gärna om du är med på någon bild, eller känner någon.

Nu tänker jag se till att ha tio härliga dagar till. Och sedan tio år. Och tio år på det.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Rehab, någon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *