LAPONIA TRIATHLON IS ON!

Igår fick jag mejl om att Laponia triathlon blir av! Det är klart det finns massor som kan hända så tävlingen inte blir av – men som läget är nu så står jag på startlinjen till min favorittävling vid midnatt natten mot 10 juli.

När beskedet kom så tänkte jag först jaaaa och sedan ehhh nej. Nej för att jag i princip inte cyklat eller sprungit ett endaste löppass sedan sist jag tävlade (läs Kalmar Ironman 2019) men det är väl bara att dra igång kroppen och göra allt jag kan för att vara i så bra form jag bara kan om en månad.

Foto: Hans Berggren. 

Känner du att du också vill stå på startlinjen så anmäler du dig här, det finns 20 platser kvar – sedan tar dom inte in några fler. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”LAPONIA TRIATHLON IS ON!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *