Search
Close this search box.

Morgonsimning, check!

Hade någon sagt åt mig för några år sedan att jag frivilligt kommer att stiga upp för att simma 07.00, hade jag inte trott den personen. Men just nu finns det få saker som är härligare än att väcka kroppen med några tusen meters simning och sedan frukost. Massor med frukost. 

07.00 har inte solen gått upp ännu här på Playitas, så medan man simmar igång kroppen så kommer de första solstrålarna krypande.

Livet är bra. Eller som som en vän precis Facebookuppdaterade “Den beste tiden er hele tiden, om du er i nåtiden.”

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Morgonsimning, check!

  1. Åh vad jag önskar att jag kunde få ordning på min simning.. Men antar att jag får grow a backbone instead of a wishbone och helt enkelt hitta nya lösningar för att fixa det nu, snart, genast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *