Sök
Stäng denna sökruta.

Ibland blir jag så trött på den där någon…

Någon fyllde en camelback och skruvade tydligen inte igen korken på den ordentligt. Sedan satte samma någon i sin Iphone i samma ryggsäck. Samma person sprang sedan bergspasset, och fick dimma på alla bilder. Vissa dagar så blir jag så trött på någon …

Skrattar lite åt mig själv när jag ska välja löpgrupp inför bergspasset. Jag har genomfört tre Ironman och Ö till Ö och står fortfarande och velar mellan 10 eller 14 kilometer. Tänker “jag är ju ingen sådan där som springer 1,4 mil”.

Låter inte tankarna vandra vidare utan ställer mig i mitten av 14 km gruppen. Längst bak ställer sig idolen Mustafa “Musse” Mohamed. Sedan vi var på läger med honom i höstas så pratar hela redaktionen om honom med kärlek. Snabbare och skönare kille får man leta efter.

Eller ja, han småpratade lite längst bak, sedan flöt han liksom förbi och körde några extravändor innan vi åkte tillbaka.

Själv tassade jag igenom 14 härliga kilometer, konstaterade att många över 60 år sprang om mig, men tänkte att det är bra, då har jag något att se fram emot om några år… Ö till Ö kompis Ola är också här, sprang första kilometrarna med honom, sedan hittade jag en man som kom från Gällivare (där jag också kommer från) och vi pratade oss i mål. Vi hann prata igenom vilka gemensamma bekanta vi har, släkten, gruvan och att det är som finast i Gällivare i april.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ibland blir jag så trött på den där någon…

  1. Åh, vad kul att hitta din blogg om just Portugal. Åker själv ned dit imorgon och längtar ännu mer nu när jag ser dina härliga bilder. Sol, värme och massa tid för träning och god mat känns ju underbart. Hoppas du har en lika härlig vecka som det ser ut!

  2. Precis så där tänker jag också om folk som är äldre och snabbare/starkare än jag (och det finns MÅNGA) 🙂 Kan de så kan vi!

  3. Tycker det blev snyggt med dimman och förstärkta färger! Är det Erik Pettersson som kutar med Mustafa? Imponerande att hålla jämna steg med dem! Bravo! Tack för intressant blogg!

  4. Inte vara irriterad på “någon”, se det positivt som att du fick riktigt härliga bilder med udda känsla! Jag blir inspirerad 🙂 och avundsjuk – på det där goa sättet.
    Träna bra och njut ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *