Sök
Stäng denna sökruta.

En perfekt morgon, dag och nu natt?

En perfekt morgon. Vaknar innan klockan. Går ner till stranden, gör lite yoga. Springer efter stranden en si så där 45 minuter. Går upp till rummet, smyger ut med min 4-åring och småpratar om livet med honom. Äter frukost. Resten av familjen anländer. Även kollegorna kommer och vi planerar upp dagen. 

Hänger med triathlongruppen på kortintervaller. Cyklar järnet i en minut. Rullar en minut. Tolv gånger. Efter en löjligt vacker väg. I början av passet reser sig håren på mina armar och jag funderar om jag har på mig för lite kläder. Men efter den andra intervallen så funderar jag inte mer.

Avviker från gruppen när de vänder mot simhallen. Luften är varm och luktar gott. Vägarna är bra och jag ser knappt en bil, möter däremot en hel familj med häst och vagn.

Tycker till på en plåtning. Byter kläder och hojtar att de ska ta i, se glada ut och berättar att de är fantastiska. Vilket de VERKLIGEN var!

Redaktionen har kommit in i en härlig lunk. Vi jobbar på ett internetcafé på förmiddagen,  gör något aktivt under eftermiddagen och tar fram datorerna efter middag igen. Ikväll sitter vi med varsin drink och jobbar. Jag kan lätt vänja mig vid det här.

Sa jag att vi har det bra?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En perfekt morgon, dag och nu natt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *