Search
Close this search box.

Jag har inget och noll att klaga på

Sedan jag fick barn så känns varje träningspass som en bonus. Kalla det egentid. Egotid eller vad ni vill men jag känner mig tacksam för varje träningspass jag kan genomföra.

Från början var jag tacksam för att jag fick komma ut ur amningsträsket en minut och göra något annat. Sedan var jag tacksam för varje minut som jag fick i gymet innan de ropade “Elis mamma till minisats, Elis mamma till minisats”. Men jag har tagit med mig den här tacksamhetskänslan, så även nu när det är vardag att jag får genomföra hela mitt planerade pass så känner jag mig tacksam för varje träningspass.

Igår sprang jag intervaller här i Portugal. Tre minuter, vila en minut. Sex stycken. När jag sprang iväg så kom det över mig, hur lyckligt lottad jag är som får vara här. Jag kan springa. Vädret är vackert. Vinden mot mina bara armar. Mina barn som skrattar på vägen mot stranden.

Hade jag sprungit mina långsammaste intervaller någonsin så hade jag ändå stretchat lycklig, men nu sprang jag några av mina snabbaste någonsin. Jag kunde hålla 4.10 tempo i tre minuter. För mig är det sjukt snabbt. Allt under 5.0 tempo på intervaller har varit snabbt för mig innan. (4.10 tempo=4 min och 10 sekunder per kilometer)

Vad vill jag säga med det här? Förutom tack. Hjo, varje pass blir så otroligt mycket bättre om man går in i det med en tacksamhetskänsla. Tänk vad många som inte kan springa, som skulle ge sin högra arm för att kunna springa. Att gå in i ett träningspass och vara sur gör väldigt sällan något bättre. Så istället för att fokusera på allt som inte är perfekt, fokusera på det som gör dig glad. Det som faktiskt är bra.

Flera favoriter är på plats i Portugal. Här Pasi på sin tysk. 

Magnus gillar läget.

Ida på väg. 

Så ni kan vara lugna, jag har inget att klaga på. Träningsresa är lycka. Träning+Jobb+Mys=100 bra.

Så dagens fråga är vad är du tacksam för idag?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

0 reaktioner på ”Jag har inget och noll att klaga på

  1. Åhh vad du inspirerar mig!!! Är själv en mamma med två flickor 2 & 3 år gamla. Har iår bestämt mig för att pröva thriatlon, och följer din blogg dagligen för inspiration, vilket den verkligen ger!!! Mitt förstA mål är vätternrundan och i augusti blir det minitriathlon här i Kalmar, är jätte motiverad för detta nu! Som sagt, Jag känner tacksamhet för varje träningspass och tack för all inspiration!!! Ha en underbar träningsresa nu!!

  2. Jag är tacksam för att jag har en så fin man, och ett fint barn och att jag har tränat, även om själva passet inte var något att hänga i julgranen direkt. Coolt att löpningen går så bra!

  3. Sofy njuuut! Och sen när du kommer hem tror jag det är dags för en vårboxning eller något annat skoj ihop. Hörs på fredag (som vanligt numer!)…fatta glad jag blir den dagen då du fredagskramar först!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *