Sök
Stäng denna sökruta.

Känslan av att vara på väg …

En av de härligaste känslorna är att vara på väg. Fysiskt eller mentalt. Det finns bara en känsla som slår det och det är att vara precis här och nu, precis där jag vill vara!

När jag tittar på bilder från 2011 så fylls jag mest av glädje när jag ser bilderna från träningsläger och när jag är mitt uppe i något med min familj. Alltså måste vi skapa mer sådana situationer!

Så nu packar vi och drar till Portugal. En riktig bonus är att delar av världens bästa redaktion följer med. En vecka med träning, jobb och mys. En annan bonus är att två favoritcoacher är på plats.

Jag har varit ner några gånger innan, och alltid kommit hem med många bra bilder (och då menar jag inte de två ovan…) Hoppas på samma resultat den här gången. Bilderna ovanför är från 2009 och jag hade inte börjat med triathlon. Och min nu snart 8-åriga dotter var 5. Längesedan fast ändå inte.

Vad vill du ha mer av i ditt liv?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Känslan av att vara på väg …

  1. Härligt! Snart står vi där på flygplatsen med cykelkartongen och resväskan full med kladdigt sockrigt pulver och annat triathlonlivsnödvändigt..redo att ta oss an vindarna på Fuerte igen!

    Njut i Portugal!

    /Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *