Sök
Stäng denna sökruta.

Löpskolning i backe

Började dagen med att springa med Nike Running club. Efter att vi vaknat genom en uppvärmning i Humlegården så fick vi köra löpskolning i lite svagt uppförslut. Riktigt bra! 

När det lutar lite uppför så hamnar man på främre delen av foten, där det nu sägs att man ska vara hela tiden 🙂 Vi gjorde en övning mellan två träd och sedan sprang man mellan en-två träd och skulle tänka på att ha bra teknik hela tiden.

Höga knän, hälspark i rumpan, indianhopp, sprättsteg (eller vad de kallas – som på filmen) utfall med mera. Det blev ett riktigt bra pass, och löpskolning i uppförsbacke kommer jag göra mer av!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *