Don’t Be Bitter – Be Better!


Lördagmorgon med mina vänner i gummimössor. Ett härligt pass som avslutades med fyra stycken 75-meter max och lite triathlonstarter som grädde på moset, lök på laxen eller vad man säger. Bästa starten på helgen!

Dagens motto för simpasset var “Don’t be bitter – be better”. Micke menar på att man kan applicera det på allt. Simningen, livet, psykopater, ja allt.

Bad coachen visa en perfekt skovling också. Bästa övningen för att hitta känslan för att draget sker med HELA underamen, inte bara handen … 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Don’t Be Bitter – Be Better!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *