Sök
Stäng denna sökruta.

Från 113 kg till bäst i Sverige!

I min värld så är allt möjligt. Men till och med jag blir imponerad av min klubbkamrat David Näsviks förvandling. Det är inspirerande att se vad man kan göra med sin kropp, bara man bestämmer sig. Från 113 kilo till bäst i Sverige på Ironmandistans. 

Har hört innan att han “hade lite extra att bära på” innan han började med triathlon. Men jag hade inte sett några bilder. Snubblade över en flik på hans sida idag “From lardass to Champion”. Kul att se. Härlig läsning. Fastnade en minut på sidan “How I did it” också. En mening fastnade extra bra “If you really do have a really slow metabolism, congratulations that’s something good for a coming long distance triathlete, but bear in mind whatever genes you have you will always have a one to one ratio calorie wise.”

Jag säger bara HEJA David! Ska bli kul att tävla med honom i sommar!

Nu till den viktiga frågan. Vad har du bestämt dig för?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”Från 113 kg till bäst i Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *