Liiiite mer mjölksyra och tunga andetag för samma backe

Rullade runt favoritsjön idag. Hade sällskap av Tysken2 (funderar på om han ska få byta namn till skogstysken eller något annat, Tysken2 låter så opersonligt) och Ola. 

Härlig runda som gav mersmak. Insåg också att det är en bra bit kvar till något som kan kallas bra cykelben. Eftersom vi körde en runda som jag ofta cyklar så jämför man lätt med hur det kändes i höstas. Idag var det liiiite mer mjölksyra och tunga andetag för att ta sig upp för samma backar.

Men vi är igång. Vi rullar. Ute och allt. Fler som cyklat ute idag?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Liiiite mer mjölksyra och tunga andetag för samma backe

 1. OJ vad avundsjuk jag är! Tänk att få rulla på asfalt!

  Här ligger snön kvar! Jag måste flytta söderut igen har jag kommit underfull med nu! 🙂

  1. Kom, kom!
   Fast april och september är mina favoritmånader i norr. Då är min hemlängtan som störst… Så jag säger istället njut i norr, och kom och lek i söder lite då och då 🙂

 2. Vi mötte er på väg mot Havve och brolla inne i stan. Såg väldigt trevligt ut…nästa lite för trevligt. 🙂 Längtar tills vägarna är sopade så att man får cykla med proffsen igen.

 3. Hej! Tack för trevligt och inspirerande prat igår! Hann inte säga hej då. Kom ihåg att hälsa till Lisa!
  Hälsningar Jenny

  1. Tack detsamma. Kul att träffas. Ska absolut hälsa till Lisa!

   Lycka till med träningen, livet och det där dåliga samvetet som du inte borde ha – lös upp det i monekyler! Du gör dina barn en tjänst genom att träna. Det gör att du är en piggare, starkare och gladare mamma. Som sagt var, din tid är lika mycket värd.

 4. Tusen tack för kloka ord och tips! Jag tar år mig av allt.
  Hoppas vi ses igen 🙂
  Lycka till med allt du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *