Sök
Stäng denna sökruta.

På dåligt humör? Träna!

Igår var det nära. Jag var hemma hela dagen med minstingen som är sjuk. När jag väl fick chansen att gå iväg och träna en timme så var jag slö och kände efter lite för mycket. Är jag inte för hungrig? För trött? Lite kli i halsen? Och en lätt irritation i kroppen. Jag höll på att fastna i soffan. 

Men så ringde syster Lisa och Anders och sa, klart vi ska kvällsträna! Så det gjorde vi. Och det funkar 99 gånger av 100. Går in lite deppig, och ut med ett leende! Det är väldigt sällan jag ångrar ett träningspass.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”På dåligt humör? Träna!

    1. Känner med dig, min genomkörare med tvåmånaders influensa var inte kul. Inte någonstans, förutom att jag kom ut på andra sidan med en väldigt utvilad kropp. Krya på dig som bara den! NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *