Sök
Stäng denna sökruta.

Cykellängtan


Jobbar hemma med väldigt ynklig son idag. Såg den här filmen och fylldes plötsligt av en väldig lust att cykla. Jag borde väl egentligen gå igång av filmen nedan, men det var något med bergen som gjorde mig lite extra lycklig i den övre filmen. 

Äger inget plagg från Rapha, men de har väldigt snygga, enkla och grafiska kläder. Första gången jag hörde talas om Rapha var under en härlig cykeltur på Mallorca. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Cykellängtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *