Sök
Stäng denna sökruta.

Lägg in teknik i långpasset!

Sprang längst med Djurgårdskanalen med Magnus. Lite då och då, ungefär då jag började prata för mycket så la han in teknikövningar, bara för att jag skulle hitta tillbaka till en heeeelt perfekt löpteknik. Gillar tanken, att ungefär varannan kilometer lägga in en övning så man börjar tänka på tekniken igen. 

Löjligt härligt att få vara ute en timme mitt på dagen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lägg in teknik i långpasset!

  1. Ser ju helt fantastiskt härligt ut…vad jag längtar ut när jag ser det där. Kontorsråttan vill också ut och springa mitt på dagen 🙂 Måste planeras in snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *