Barnvakt för att springa?

Lycka kan vara att springa intervaller med syster Lisa och Sara. Igår var det så! SPIFträning med Running Sweden. Uppvärmning. Löpskolning. Stegringslopp. Sedan fem stycken av följande njutning: “1,2 km intervaller, 2 min vila mellan inklusive 15 burpees.” Nerjogg tillbaka.

Coach Rubin hälsade att nästa gång är han med och det är lika bra att börja vila nu, för DÅ blir det riktigt jobbigt. Ni som är i Stockholm, skriv in 14 mars i kalendern! (Rubin sa att vi inte skulle göra något jobbigt dagen innan men man tolkar det som man vill)


Syster Lisa och bästa roomien Sara. Nu är det bara 38 dagar kvar till Playitas.

Sambon är bortrest hela veckan, och barnen har sportlov så jag hade tänkt ställa in kvällsträningen. Men så tänkte jag på hur många som har barnvakt för att gå på fest. Nog måste det väl vara minst lika ok att anlita en barnvakt för att springa intervaller.

Eller?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”Barnvakt för att springa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *