Sök
Stäng denna sökruta.

Styrketräning i mars, varsågod!

Sportlov måste betyda att även vuxna ska sporta mitt på dagen! Så idag blev det ett lunchpass tillsammans med Helena. Jag älskar träningsträffar med vänner. Man hinner prata igenom livet mellan seten och på väg mot duschen.

Vi drog igenom styrkeprogrammet jag fått för mars av Magnus. Och självklart fotade vi av det så alla kan leka sportlov med oss. Vi valde tre övningar, gjorde de tre i en cirkel och tog sedan en paus innan vi gick på nästa set. Enkelt sätt att hålla pulsen uppe genom hela passet. (Till exempel benböj+chins+benindrag med boll=jobbigt)

Klicka här så öppnas en pdf som du kan skriva ut. Tekniken är på intet sätt fulländad och beskrivningarna är knappa. Men om man söker inspiration för en timme på gymmet så håll till godo. För bättre övningsbeskrivningar rekommenderar jag dintraning.se. Bonusövningarna längst ner är mina favoritmagövningar just nu.

Har du någon favoritövning? Tipsa så jag kan ta med den bland mina favoriter.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Styrketräning i mars, varsågod!

  1. Tackar! Många bra tips och övningar inne hos dig! Mkt bra för mig som både har idétorka och behöver öva upp rörlighet och smidighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *