Sök
Stäng denna sökruta.

Gourmettriathleterna på film!


Här är min gårdag som film. Inte världens bästa, men som första film så tänker jag godkänna den för mig själv annars kommer ni aldrig få se den.

Vi börjar med lite simning. Sedan ett löppass som började med snö och slutade med sol. Med var Lisa, Anders och min ÖtillÖ-kompis Ola. Ola blev svårt gammal häromdagen (40) och hans fru hade bett mig få ut honom ur huset klockan ett. Så vi tog med honom ut på en löptur. Bäst är hans kommentar 1.3o in i filmen. Vi frågade om han har någon 40-årskris …

Medan vi sprang så samlades 20-30 av Olas vänner i en sal och efter avslutad löpning så skulle vi köra lite styrka och klev in i en sal fylld av Olas vänner. Hans min var obetalbar. Fortsatte med en timme crossfit/boxinspirerat pass som Jeanette höll i och sedan god mat. Filmen är på tok för lång, och den enda jag förväntar mig ska se hela är Ola. Grattis, jag ser fram emot att bli lika svårt gammal som dig 😉

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Gourmettriathleterna på film!

  1. Hoppas att du sitter ner när du läser detta för att här kommer min första “Comment” någonsin. Stort TACK Soffi för att Du var med och dessutom ville föreviga en av de 10 bästa dagarna i mitt liv. Stor kram din Drutt!

    1. STORT! Olas första comment. Jag känner mig hedrad. Tack. Nu är jag nyfiken på vilka de andra nio dagarna är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *