Sök
Stäng denna sökruta.

Den där Demont

Nästan som träningsläger fast hemma. Lördag med simning, löpning och överraskningsträningspass. Lite fest på det och jag är fullständigt nöjd. 

Ovan ser ni när jag försöker mig på den där Demontövningen som ska vara så bra för mig. Enarmssimning. Tanken är att man andas åt den passiva armens håll och draget ska komma efter man tittat ner igen. Hoppas ni förstår fast jag visar sådär. En grym övning!

Ska försöka klippa ihop lite film från dagen. Mer simning men också lite löpning och annat.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Den där Demont

  1. Din deMont ser sjukt mycket bättre ut än min. Jag är fortfarande i stadiet där jag ser ut som en drunkningsolycka 🙂 Grymt bra övning dock!

    Keep up the good work Sofie! Du rockar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *