Search
Close this search box.

Säg hej till min nya tyska älskare!

Säg hej till min nya tyska älskare. Jag har fått låna en Canyon Nerve XC fram till Cykelvasan. I helgen provkörde jag den. Och kärlek uppstod. Nu kan våren komma, jag vill cykla mer, mer, mer!

Lite frusen men glad, här tillsammans med min cykelguru Jonas. Nu har jag påbörjat steg två i hans cykelskola. Mountainbike. Hur mycket ska man pumpa sin framdämpare och annat bra att veta gicks igenom igår.

Perfekt cykelväglag. Not. För er som går igång på vilka växlar och bromsar och allt annat som jag har – klicka här.

Snälla våren, kom nu. Det är dags.

Klart det finaste (bredaste) man har ska ha en stjärna på sig.

 

Lanttoröven är upplyst.

Lycka.

CykelguruJonas. Jag har printat en affisch av den här och hängt upp hemma. Hoppas på att få den signerad snart. Tack för en bra första tur. Och tack Hans för bilderna.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Säg hej till min nya tyska älskare!

  1. …superfina bilder! Men med sådana modeller, vad ska resultatet bli lixom. Snyggt, snyggt, snyggt! Och tyska älskare är aldrig fel… 😉

  2. Sofie – You have to hook me up! Att ha en cykelguru helt för sig själv, njaej…. det håller alltså inte. Jag efterlyser träningsläger i vår. Komigen, snälla då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *