Dubbelträning!

Igår tränade jag med Magnus på morgonen. Fick hänga upp och ner och en massa annat roligt. När jag kom till redaktionen så blev jag påmind om att vi skulle träna med Stellan Back på eftermiddagen. Bara att ladda om. 

Filmen är en snabbspolning av en av alla cirklar vi gjorde. Hela programmet kommer i Träningsguiden 5 mars. Jag har VANSINNIG träningsvärk idag. Känner mig som Zeb Macahan om någon kommer ihåg hur han såg ut när han gick … Men det är det värt. Väldigt lyxig tisdag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *