Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa träningsrummet?

Låt oss säga som så att några jag känner väldigt väl håller på att inreda världens bästa träningsrum. De funderar på att måla en vägg som ett stort taggmoln.

Fråga ett är det något ord ni tycker fattas för att taggmolnet ska bli perfekt?
Fråga två är vad som ska finnas i det perfekta träningsrummet? Trainer? Hantlar? TRX? Vad samlar bara damm och vad använder man?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bästa träningsrummet?

  1. We hear you!
   Efter att ha rullat på en vattenfylld pet-flaska/ihoprullad yogamatta så har jag nu beställt en alldeles egen foamrulle. Yey!

 1. -Trainer – självklart!
  -Teve för att kolla inspirerande IM-filmer när man kör. Eller en trainer som är kopplad till dator då.
  -Stor boll, pilatesboll heter det va?
  -Bosuboll, balansplatta
  -Yogamatta
  – Bänk och hantlar
  – Löpband (pengar är inga problem, haha)

  Ja det låter som att jag måste köpa mig en ännu större lght. 3 rum så man får ett träningsrum! Eller så kommer jag och hälsar på 🙂

 2. hej
  kör du ditt cykelpass på lördag på trainer?
  det verkar omöjligt långt – i ett vardagsrum..

  Till din vägg:
  kettlebell
  pull up bar
  step up bräda eller liknande för box jumps och olika hopp

  1. Bra fråga, jag hade inte räknat ut hur länge det tar, men det ska till en bra film för att jag ska fixa det passet i vardagsrummet. Ska nog försöka få till så att jag går på klubbens långpass eller får med mig syster yster och Anders på passet så man har sällskap…

   Tack för bra ideer till rummet. Nu är det bara att börja panta burkar och lägga in bevakningar på Blocket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *