Sök
Stäng denna sökruta.

Utfallsmaraton, kiss och Lisa Nordén

Oh happy monday! Har producerat ett gäng sidor för Fitness. Lunchen bestod av utfallsmaraton med Anna-Lena och Andreas (och viltfärsbiffar med rotfrukter). Hann med att skriva ett blogginlägg om att jag inte kissar på mig mer och så blev jag inspirerad av Lisa Nordén. Nattade bästa barnen och nu försöker jag ta reda på det smidigaste sättet att producera för ipad.

En vanlig måndag. En bra måndag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Utfallsmaraton, kiss och Lisa Nordén

  1. Hej!
    Jag är en 43-årig mamma till 2 pojkar som följer din blogg. Den gör mig glad och inspirerar även om jag bara springer några gånger i veckan. Jag gjorde också en kiss-operation i juni 2011. Fick problem efter pojke nr 2, 5år gammal. Det gick förvånansvärt lätt att få operationen, efter flera års “lidande” ångrar jag att man inte sökte tidigare.
    Jag väntade totalt 3 månader! Men precis som du hade jag förberett mig med en massa argument. Men svaret från läkaren var bara “Klart vi måste operera”.
    Tack du är en frisk fläkt i min vardag!
    //Catarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *