Sök
Stäng denna sökruta.

Spykänslor med Magnus

Igår tränade jag med skönaste redaktionen. Utfallsmaraton, läs mer här. Idag var det dags för att köra slut på kroppen med Magnus. Han var fortfarande lite hög efter Nike blast (bilden är från hans Cross endurancepass i lördags) 

Men idag då. Rodde igång kroppen och sedan var det fem varv på tid:
400 m rodd
10 x burpees
10 x sumo deadlifts – high pull
10 x thrusters
Vila en minut!

Skrattade gott när jag såg att Jeanette som också har börjat träna med Magnus, hade fått köra samma pass fast med 400 meter löpning istället för rodd. Hon beskrev det bra.

Pulsen var hög genom hela passet och mitt i mina fem varv så var spykänslorna nära.

Ps. Om man vill se redaktionen in action när vi gör våra måndags-dubbel-biceps-utfall så kika här. Dubbelbiceps har ingen funktion förutom att det fick oss att skratta. Utfallen med fötterna både framåt, sedan vridna åt både höger och vänster var vitsen med hela övningen…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *