Search
Close this search box.

Från det största till det bästa

Nike blast är precis över och jag har börjat ladda för träningsresa till Playitas, men också bokat in mina favoritklasser på Workout Åre. För Nike blast är störst men Åre är lätt det skönaste och mysigaste konventet. 

Det jag gillar med Åre förutom det självklara svaret fjällen, är att jag kan själv mixa ihop ett bra program utan att behöva ta ett enda danssteg. Men mina danssugna vänner kan dansa (Zumba, Burlesque chair, Sh´bam, Afropower mm) hur mycket de vill och sedan ses vi över en god middag och ett glas rött på kvällen. Du bor och umgås med instruktörerna hela helgen. Under Nike blast är de rockstjärnor. I Åre är de stjärnor fast det går att säga godmorgon till dom vid frukosten.

Så här ser min bokning ut just nu, det sägs att jag måste plocka bort pass… 
Functional Moves – Jessica Clarén
Midnattsspinning – Thomas Berglöf (du missar INTE midnattsspinningen!)
Awake your elements – Matthew Griffiths
TRX RiP Trainer – Seth Ronland
Pulslöpning – Annie Forsmark & Magnus Hagström
Corebar HIT – Lene Kristine Dahl Sjøflot
XC-Bike Experience Extreme – Tony Wallin
Cross Endurance – Magnus Hagström
Global Yoga Yin – Johanna Andersson
Triggerpoint – Seth Ronland
Mattias Reck – Föredrag. Uthållighetsträning: från motion till elit!
Topptur/ Åreskutan – Annie Forsmark Magnus Hagström
Play it smart – Matthew Griffiths
Yoga Flow – Maria Olofsson

Det finns så mycket annat bra som jag inte kommer kunna tränga in, men får jag in hälften av det här så är jag överlycklig. Man ser rätt snabbt att det är löpning, cykling (både inomhus och utomhus) samt yoga och föreläsningar som gäller för mig. Simningen förra året bestod av vattenrutschkanerace i vattenlandet.

Och hur det var förra året? Läs här. Här. Här och här.

Inget att vänta på. Boka nu! Och bry er inte om att några klasser är fulla, folk bokar om och under de två år jag varit upp så har jag lyckats byta till mig biljetter till favoritpassen. Första året kom jag upp utan en enda bokad klass och fick till bästa helgen ändå.

Så berätta, vilka klasser väljer du?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

3 reaktioner på ”Från det största till det bästa

  1. Jag håller med! Inte bara för att det nästan är på hemmaplan, utan för att Åre är det fräschaste och samtidigt mysigaste konventet. I år så kommer jag dock bara att gå på kvartalsutbildningarna för pump och balance. Kommer hem från en träningsresa på fredagen nämligen (noop inge synd om mig). Men jag kommer ju förhoppningsvis få mig lite konventkänsla till livs ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *