Sök
Stäng denna sökruta.

Draken Magnus

Kan avslöja att Stockholm inte känns som en platt plats när man dragit av ett träningspass med Magnus och ska cykla till jobbet efteråt. 

Lite rodd som uppvärmning. Teknik och sedan SMACK så fort jag kunde: 1000 meter rodd + 50 thrusters + 30 pull-ups (med gummiband)= TRÖTT Sofie!
Mina ben känns som de är gjorda av gele och mina armar vill bara hänga ner.


Avslutade med ett gäng drakar med en fem kilosvikt. Aha-upplevelsen idag var när Magnus sa “tänk på att vinkla ut hälen på foten som är uppe i luften”. Vips så kändes övningen ännu mer. Rekommenderas. Balans, hela bålpartiet, axlar, ben. Äh, du använder helt enkelt hela kroppen i den här övningen. En gammal favorit, fast jag har mest kört den utan vikt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Draken Magnus

    1. Världens bääästa!
      Tar både här och där. Tycker jag känner överallt, hela tiden och ju mer jag känner efter desto mer känner jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *