Sök
Stäng denna sökruta.

Planeringsdag på dagis = pressfotograf

Det här är vad jag gör måndagar 12.00-12.10 sisådär. På måndagar står det “rörlighet med Andreas och redaktionen” på mitt träningsschema. Och nästan varje måndag börjar vi med att rulla och trycka igång kroppen med tortyrredskapen ni ser ovan. 

Idag var det planeringsdag på dagis (en sak jag förmodligen kommer fortsätta fundera på resten av tiden mina barn går på dagis och skola är VARFÖR KAN INTE DE PLANERA UNDER JUL, PÅSK och framförallt SOMMARLOV? Det verkar vara en helig grej som inte går att ändra på… Och att synkronisera skola och dagis. Näe, det är tydligen helt omöjligt.) Well, det gjorde i alla fall att min lill-kille var med mig på jobbet och jag hade tänkt hoppa över träningen, men så sa Andreas, klart han ska vara med. Så lilla E fyra år fick agera fotograf. (På bilden ovan har han fotat sig själv i spegeln) 

Från 12.10–13.00 tränar vi igenom kroppen med övningar som Andreas drömmer ihop till oss. Vi brukar kalla oss Herreys för att vi utan att planera det ofta kommer i tre olikfärgade linnen. Jag misstänker att det snart kommer upp en ruskigt bra beskrivning av passet här. 

Nästa vecka ska vi färgkoda på riktigt, och vi ska minsann leta upp våra gyllene skor. Vi ska bara komma överens om vem som är Per, Richard och Louis. Vi är lite oense där.

Från en sak till en annan så överhörde redaktör Anna-Lena när Richard Herrey fick bokstavera sitt efternamn häromdagen. Hallå, vart är dagens ungdom på väg 😉

Men nu till dagens viktiga fråga. Vem är du? Per. Richard eller Louis? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

OUTDOORMÄSSA I TYSKLAND

Har varit på outdoormässa i Tyskland. Kikat på nyheter inför vår-sommar 2019 tillsammans med Uteredaktionen. Det var över 900 utställare på mässan,

Läs mer »

HAUTE ROUTE

Har gått upp och åkt ner. Gått upp och åkt ner. Har gått upp och åkt ner. I en veckas tid. Haute

Läs mer »

0 reaktioner på ”Planeringsdag på dagis = pressfotograf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *