Sök
Stäng denna sökruta.

Oh happy day!

Vilken dag. Massage. Jobb. Träning med Magnus. Och så som grädde på moset, pricken över i:et eller vad man säger det roligaste meddelandet ever från joggarna. Jag skrattar mycket, men sällan har jag skrattat så mycket så länge. 

Minns ni det här blogginlägget. Idag kom en bild, bästa joggarna har tränat vårt pass och fotat det. Sååå bra. Jag kan njuta av detaljrikedomen om och om igen. En har strumpor, en har skor, en har glasögon, en har inte. Och så sista bilden där de har hittat en egen kepsförsedd Andreas. Jag skrattar fortfarande. Marie har fångat vår relation i sitt blogginlägg. Enjoy!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Oh happy day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *