Det perfekta lunchpasset!

Planen var att hinna med “Löpning 4 x 2 km (4) 4 minuters vila mellan” innan jag skulle gå på Annas yoga. Men eftersom jag fastnade framför jobbdatorn så fick det bli 3*2 km med knappt någon vila istället. 

Gasade sedan till yogan och konstaterade att “Få intervaller är bättre än inga intervaller”. Så det så!

55 yogaminuter senare var jag en genomlycklig människa. Kör lätt en repris nästa vecka.

Sorry för reklamfilmen, men jag tog ingen bild ute i spåret men jag kände mig som tjejen i filmen idag. Mina Icebugs tog mig rakt upp för isiga backar. Och jag är lite nöjd med att jag fick använda dom iår också. Mår lite dåligt över att ha saker jag inte använder …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Det perfekta lunchpasset!

  1. Grymt bra jobbat, 2 km intervaller tycker jag är galet jobbigt! Jag har bara använt mina ice-bugs en gång denna vinter och det känns rätt jobbigt, jag gillar inte heller när saker står oanvända, därför hoppas jag fortfarande på snö i år, men det verkar inte så hoppfullt här nere.

    1. Jag vill spy vid en kilometers intervaller så bara tanken på två var jobbig. Men väl ute var jag så glad över solen och koncentrerade mig på att hålla pulsen kring 180.
      Blev lite orolig när min pulsklocka visade 234?!? Men sedan rätade jag till bandet och så var vi tillbaka under 200 🙂
      Hoppas på lite is och snö åt dig då. Eller så får du komma och hälsa på här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *