Search
Close this search box.

Intervallpass cykel. Check!

Har velat mellan mina träningspass. Igår velade jag så mycket att det blev en vilodag. Inte likt mig. Ett av mina huvudknep för att träningspassen ska bli av är att skriva in dom i kalendern. Betrakta dom som viktiga möten. Packa väskan kvällen innan. Men när det inte blir av så…

Men vid lunch idag så bestämde jag mig för “Cykel 2 x (2 x 5 min, 2 x 4 min, 2 x 3 min, 2 x 2 min, 2 x 1 min) allt detta utan vila, första intervallen av varje distans över tröskel och andra strax under. 5 min vila mellan seten.” Mentalt var jag i de norska bergen. Fysiskt var jag på min trainer. Och bilden är från Orust i somras.

Första halvan gick tungt men sedan kunde jag trycka på. Swoooosch så härligt! Imorgon är planen löpning och yoga. Väskan är packad!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *