Sök
Stäng denna sökruta.

Kuperad blankis med Rocky!

Idag var planen fem kilometer på tid. Jag tänkte ta den kuperade fem kilometers slingan som ligger i närheten, bara för att där springer jag rätt ofta. Det var blank-is och efter ett tag började det snöa.

Jag var inte snabb, men jag var glad. Har inte sprungit så här långt sedan i november. Kände mig som Rocky när jag sprang upp för några trappor, snön föll och jag kunde liksom höra Eye of the tiger. Var tvungen att skuggboxas lite bara för att.

Jag har hört att det är allt annat än platt under Norseman, och det kan faktiskt snöa. Det är de här passen som gör mig stark inför 5:e augusti. Fem kilometers tiden landade på 28,19. Tänker mig att den är rätt lätt att få ner rejält med fint väder och snabba skorna. Och tänk om jag kan få med mig snabba syster Lisa som draghjälp. Swooch kommer det att säga.

Inser att jag ser mer ut som en smurf än Rocky.

Landade hemma efter dryga nio kilometer. Nöjd med att jag tog mig ut och lyckades hålla pulsen ovanför 170, jag brukar börja såsa och fundera över livet och landa på 130 under lunchturer.

Någon annan som skuggboxades idag?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kuperad blankis med Rocky!

    1. Tack, men jag har inte gjort det än 🙂
      Grymt namn du har på din blogg “Från fet till triathlet!”.
      Krya på halsen nu så du får köra på igen.

  1. Jag är ju inte alls snabb och tyckte dessutom att mina 7,5 km var bra tills jag läste ditt inlägg. Jag ligger ju 1,5 efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *