Sök
Stäng denna sökruta.

Grym gymsimövning.


Har ni inte hört talas om gym-sim-övningar förut? Då är det väl så dags :)Idag fick jag göra en grym TRX övning som Magnus menar är bra för att bli en bättre simmare. Den kändes både i bålen och hela ryggen så jag väljer att tro honom. 

Under dagens pass fick jag ro igång kroppen, göra en massa pressar, enarmschins (ok, jag hade en del hjälp. Läs JÄTTEJÄTTE MYCKET hjälp), TRX-övningen ovan och sedan cirkeln som Magnus beskriver nedan:

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *