Sök
Stäng denna sökruta.

Fortsätt simma

Morgonsim med HA. Det var nog tur att vi var någon minut sen och missade genomgången av passet, för hade jag vetat vad förkortningarna på tavlan betydde så hade jag nog vänt i dörren. Det gömde sig en hel del mjölksyra bakom WU, KH, BB, PP, TT, AOE, IH. (Snabba syster Lisa på bild)

Coach Mike med tidtagaruret.

Här övar vi vändningar. När man vänder så vill man ha händerna/armarna åt rätt håll hela tiden. Så innan kanten ska de vara bakåt för att efter volt vara redan utsträckta och på väg åt rätt håll. Så coach Mike tvingade oss att öva med flytkorv.

Coachen antecknar tider efter att vi kört punkt sex. Idealhundringar. 50 meter snabbt och 50 meter ännu snabbare. Och idag var det inte bara att simma sakta och sedan öka utan han hade räknat ut en tid vi skulle hålla första 50:an baserat på ett genomsnitt av vad vi simmade på punkt fem. AOE betydde nämligen AllOutExpress. 50 meter så snabbt vi kan. Tio stycken med start var 90 sekund.

Och som bonus så fick vi köra extra länge idag. Nästan två och en halv timme. Vi värmde upp, vi sparkade med bara benen, vi klappade på platta som vi hade mellan benen, vi simmade ett tåg med 300-200-100 meter Liten vila. 150-100-50 Liten vila. 75-50-25. Vi övade vändningar och körde 700 meter där vi skulle voltvända vid varje vändning och och och… Läs mer om vad vi gjorde här.

Vi kan väl sammanfatta passet som roligt, långt och galet jobbigt. Det känns att jag inte simmat på länge. Inte gick det fort, men det gick långsamt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fortsätt simma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *