Sök
Stäng denna sökruta.

Sufferfest. Javisst!

90 minuter spinning med Jeanette och sedan 90 minuter yoga med mig. 

Jeanette gjorde mig lycklig genom att ha film på sitt pass. Det går inte att ta det lugnt när man jagar Cancellara eller Millar (visst låter jag som ett riktigt proffs när jag drar upp namn sådär, i själva verket har jag ingen aning om vilka de är…) 

Det var kul att försöka hålla samma kadens (fart på fötterna) som de på filmen. Det ser så lugnt ut, men jädrar min låda vad fort deras ben går.

Grymma cykelgrannar. 

Jeanette jagar…

Sufferfest. Javisst!

Ett gäng favoriter. Vera, Linda och Anders. 

En till favorit. Bästa, bästa Lisa.

Sedan var yoga med mig. Hoppas den var lite utmanande men också härlig för er som var med. Extra tack till Jessica som hjälpte mig med musiken i sista sekund.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sufferfest. Javisst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *