Sök
Stäng denna sökruta.

En dräkt av träningsvärk


Min kollega Anna-Lena sa en dag att “hon har en dräkt av träningsvärk”. Precis så känns det för mig idag. Älskar min dräkt!

Det känns som att jag lever igen. Firade med att springa 30 minuter. Hade den här låten i öronen en vända, och så dök den här videon upp på min dator när jag kom hem. Make every move count! För mig idag betyder det att jag ska njuta av att jag faktiskt var ute och sprang. Att man i princip kunde gå snabbare än mig spelar ingen roll. För genom att ta det lugnt idag så kommer jag att kunna springa snabbt en annan dag. Och vet ni, det finns säkert en mening med att jag var sjuk så länge, för kroppen kändes hel och levande idag. Den är 100% utvilad.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En dräkt av träningsvärk

  1. Åh, jag älskar den där låten – blir lika peppad av den varje gång jag är ute och springer. Att det fanns en sån inspirerande videosnutt till gjorde den ju inte sämre. Vilken inspiration jag fick nu:)
    Du har en jättefin blogg, här kikar jag in fler gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *