Sök
Stäng denna sökruta.

Några platser kvar på fredag!

På fredag är det spinning med Jeanette och yoga med mig. Pratade precis med Jeanette och hon sa att det fanns några platser kvar. Någon stackare hade fått lunginflammation och någon annan var förkyld (gissa om jag känner med de stackarna…) 

Jeanette har lovat köra ett spinningpass med cykelfilm. Så man kan kisa lite och drömma sig bort till torra cykelvägar. Och jag lovar att positionen ovan kommer vara med. Duvan eller löparstretch, en av mina favoritpositioner. På bilden är jag på väg ner. Hur långt ner väljer man själv. Likaså hur den ska kännas. Flytta fram den främre foten så känns det ännu mer. Brukar säga att det ska kännas som en bra massage, inte ont men inte heller ingenting…

Har man tid så bjuder jag på enkel lunch hemma hos mig efteråt. Mejla sofie@lantto.se så jag vet om vi blir två eller tjugo.

Seså, inget att vänta på. Hugg de sista platserna nu!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *