Search
Close this search box.

Juckande höft

Jag har tränat. Inte mycket men lite. Och lite är bättre än inget. Var på Under Construction och körde ett pass med Magnus. Värmde upp med lite hopprep och olika rörelseövningar och sedan var det kipping pull-ups träning resten av tiden. 

Som vanligt så ska höften fram. Vad är det med höften? Den ska fram när man springer, när man styrketränar, när man simmar, när man yogar, ja är det någon gång den inte ska fram? Efter att hängt som en säck potatis och juckat både hit och dit med höfter, axlar och huvud så skakade Magnus på huvudet och jag fick hoppa ner och göra övningen som är två minuter in i filmen. Den hjälpte. Så nu kan jag åtminstone få in känslan för hur det ska juckas i framtiden när jag snabbt bränner av en 30 kipping pull-ups innan jag hoppar ner och gör nästa övning.

Obs! Ingen av filmerna har någonting med dagens pass att göra förutom att de också kippar och pullar liksom 🙂

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Juckande höft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *