Sök
Stäng denna sökruta.

Den ljusnande framtid är vår!

Vågar knappt ta orden i min mun så jag viskar. Jag är bättre. Jag kan andas genom bägge näsborrarna. Jag kan tänka klart en tanke innan jag behöver tömma hela hjärnan på snor. Och ibland går det timmar mellan hostningarna. 

Det är svårt att veta när man kan börja träna igen. Det sista jag vill är att åka på ett bakslag. Det jag skulle vilja är att köra igång HÅRT, FORT och LÄNGE. Fast jag vet att det inte är vägen att gå. Så jag ska OM jag är ännu bättre imorgon – smyga igång 2012 med coach Magnus.

2012. Vad ser jag framför mig? Hjo. Jag kommer vara snabbare, snyggare, gå ner tio kilo i vikt, aldrig vara stressad, bara äta bra mat, ta med mig matlåda till jobbet varje dag, aldrig säga ett ont ord om någon annan, alltid springa med min pulsklocka och registrera puls/tid/sträcka, skänka halva min lön till välgörande ändamål, vara i tid till alla möten, gå och lägga mig i tid varje kväll, yoga varje morgon och alltid vara glad, kåt och tacksam hemma.

HA. Knappast.

Jag är inte så mycket för nyårslöften, men jag älskar mål. Många och roliga mål och delmål. Inför 2012 så är min plan att satsa på att få en helt perfekt dag den 5 augusti då Norseman går! Jag ska hoppa i från en färja och simma 3,8 kilometer i Hardangerfjorden, jag ska cykla 18 mil bland och i vackra berg och jag ska banne mig springa 42,2 kilometer upp på det där berget. Gaustatoppen heter det visst. Med mig kommer jag ha världens grymmaste Gourmettriathleter. Längtar redan.

Jag har insett att jag älskar cykla så det kommer bli mer cykel i mitt liv. Inte bara på min älskade tysk utan även mer mountainbike är tanken. Jag anar redan att jag kommer älska det. Har en plats till Cykelvasan.

Och så har jag anmält mig till Ironman Kalmar. Magen säger GO FOR IT SOFIE. Och jag lyssnar på den. Den går inte igång på någon annan stor tävling så känns kroppen ok så kör jag den också. Säger kroppen aj eller nja så åker jag ner till Kalmar och hejar.

Det kommer bli lite små tävlingar när det passar. Väntar in triathlonförbundets kalender. Och det kommer bli ett eller två träningsläger.

Ska jag tillägna 2012 ett ord så får det bli närvaro. Tänker jobba på att vara närvarande i nuet. När jag jobbar då jobbar jag, när jag simmar då simmar jag men viktigast av allt när jag är med mina barn så är jag med mina barn. Alltså tänker jag lukta ännu lite mer på blommorna, njuta av maten, kramarna och mjölksyran under 2012.

2012 – nu rullar vi!

Om ni får välja ett ord som ska prägla 2012, vilket ord är det?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Den ljusnande framtid är vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *