Sök
Stäng denna sökruta.

Spinning och yoga 6 januari. Kom. Kom!

Fredagen den 6 januari så kan man hänga med på värsta bästa passet. 90 minuter spinning och 90 minuter yoga. Känner man att det inte är nog så startar Jeanette upp dagen med löpning. En hel träningsförmiddag. Kan det bli bättre? 

Det är Jeanette som ordnar, jag bara springer, cyklar och leder er sedan genom 90 minuter poweryoga. Så här skriver Jeanette:

FREDAGEN DEN 6 JANUARI 2012
DUOPASS – SPINNING & YOGA
Plats: Gym & Motion, Åkersberga
Tid: 9.00-12.00
Pris: 250:-
Instruktörer: Jeanette Stenquist & Sofie Lantto

Vi startar morgonen med Jeanettes spinning på 90 min och fortsätter sedan med fantastiska Sofie Lantto och hennes yoga. Du utgår självklart från din egna förmåga och förutsättningar under träningspassen.
För den som orkar och vill kommer Jeanette att starta morgonen med en härlig löprunda! Kl 07.30 samlas vi utanför gymmet på en ca 75 min lugn löpning.

Anmälan till träningsdagen görs till Jeanette på hennes mail: jeanette@trihealth.nu . Endast 21 platser – först till kvarn!!
Välkomna!!

Kanske lunch ihop efteråt?


Nu ska jag få ordning på min “superhjälte-poweryoga-musikblandning” så jag kan köra den i januari. Har längtat efter att få leda yoga med tema superhjältar… 

Ps. Jag hade bara ett krav för att ställa upp och hålla yoga och det var att Jeanette och Jörgen inte ska säga ett ord om Playitas under de här timmarna. De såg bland annat bilderna ovan och bokade en resa 8–15 januari. Men jag stannar kvar i snöslasket. Nej, jag är inte bitter jag 😉

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Spinning och yoga 6 januari. Kom. Kom!

  1. Vilken fantastisk träningsmorgon! Värsta bästa kombon av värsta bästa träningsformerna. Det är så man börjar fundera varför det är så långt till Åkersberga!

    Men playitas tänkter jag inte hålla tyst om för jag ska också dit den veckan…tihihihihih!

    1. Nej den är såklart från Gym & motion. Playitas, Playitas, Playitas, vi pratar inte om plajitas 🙂
      Äh, på riktigt så är jag uppriktigt glad att ni ska få uppleva en träningsresa dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *