Sök
Stäng denna sökruta.

Magneter mellan benen!

Fortfarande inte mycket till träning här. Jag väntar ut min förkylning. Tror hela tiden att imorgon då är jag frisk. Men igår var jag på morgonyoga med sköna Anna Duberg. Det var en pressträff där Röhnisch presenterade vårnyheterna. 

Det var 35 minuter njutning för min del. Och som instruktör så lyssnar jag alltid efter nya sätt att säga saker, allt för att alla ska förstå vad vi strävar efter. På bilden ovan gör vi en halv brygga och ett vanligt misstag är att knäna faller ut åt sidorna. Jag brukar säga att man ska tänka att man har en mjuk boll mellan knäna som man ska hålla kvar. Men Anna sa att man ska tänka att man har magneter mellan knäna som drar dem inåt. Ett annat sätt att säga det på. Jag fyller på i uttrycksbanken. Tack!

Anna, Marie, Anna-Lena, Terese och Anna.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Magneter mellan benen!

  1. Har sett flera bilder på olika bloggar från den träffen, och ja måste helt klart kolla in de linnet bär de kommer till butik! Ser riktigt snyggt ut:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *