Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa kläderna för vinterlöpning!


Springa på vintern? Aldrig i livet sa jag för två år sedan. Men jag hatar (HATAR!) att springa på löpband så sedan förra året så springer jag ute året om. Man kan tro att jag som norrlänning älskar kyla, men nej! Däremot så vet jag hur jag ska klä mig för att inte frysa.  

Just nu är det här mina favoritplagg när jag springer ute och det biter lite: Craft jacka, Nike mössa, vantar, bh och Nike Pro Combat underställ (bästa jag haft ever och jag har haft MÅNGA underställ genom åren), 2XU vinterlöpartights eller Adidas vintertights.

Och sedan det här med skor. Jag springer i ett par Asics eller Nike Free när det är tävling och intervallpass. Vill man ha lite mer dämpning och fäste så gillar mina fötter Adidas trailsko. Och när snön och isen kommer så kommer älskade Icebugsen fram. En önskejulklapp vore ett par lättare Icebugs, för de jag har känns lite som kängor men är ändå 100 gånger bättre än både löpband och att inte kunna springa fort för att man är rädd att halka.

Glömde en sak på bilden, reflexer. Klart man ska ha reflexer/väst på sig!
Och nej, jag är fortfarande inte sponsrad av någon så det här är rätt och slätt mina favoritplagg/skor. Jag har fått några för test genom jobbet, men de skulle inte vara med på den här listan om det inte var så att jag använder dom. Det mesta är köpt för mina skattade pengar. 

Vad tar du på dig när frosten kommer? 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bästa kläderna för vinterlöpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *