Sök
Stäng denna sökruta.

En perfekt onsdag


Simning, jobb och styrketräning INNAN 12.00. Bra onsdag!

Simningen var en uppsats i sig. De hade lagt ut linan i poolen på ett annat sätt idag för att det var vattengympa 07.00. I de andra banorna samsades vi andra. Vi andra = människor som simmade runt, som simmade fram och tillbaka och de som inte alls simmade. Mycket intressant morgon. Några close-calls när vi höll på att voltvända mot en 200-kilos man. Problemet skulle enkelt lösas med EN lina till så kunde de som vill simma lite snabbare hålla sig där. Jag delar gärna bana med fyra, fem, sex andra bara de simmar åt samma håll som mig … Men detta är tydligen en omöjlighet.

Jobb och sedan styrketräning med Magnus. Först teknikfokus på pressar. Sedan tre varv av 500 meter rodd, 12 uppdrag i ringar, 12 dips (med tår i) i ringar. Avslutade med att hänga upp och ner i ringarna och jobba upp och ner med benen. Riktigt rolig och asjobbigt pass.

Från en sak till en annan så ska Magnus ha en workshop i löpning den 2 december i Göteborg. Jag tänker försöka vara med. Ni som är där, kom, kom!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En perfekt onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *