Sök
Stäng denna sökruta.

Morgonträning med Sanna Kallur


Mitt morgonträningsgäng! SparkibakenTherese, jag, Anna-Lena, Johanna och Sanna Kallur. 

Axa bjöd på frukost och om man ville morgonträning med Sanna Kallur. Fitnessgänget hakade såklart på. Sanna visade sig vara en otroligt skön tjej. Hon berättade om sin kost och träning. Och så fick vi hänga på så gott vi kunde på hennes morgonträning. Värmde upp på cykel, några bålövningar och sedan tunga marklyft, enbensknäböj, draken och sedan kastade hon in några till bålövningar som gjorde att jag fick ny respekt för henne. Ingen av oss andra var i närheten av att fixa den här med någon slags bibehållen teknik. Läs min kollega Anna-Lenas inlägg om träningen, hon är bäst när det gäller att beskriva vad som egentligen hände…

 

Eller jag förtydligar. Ingen annan var ens i närheten av att få upp stången från golvet…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *