Sök
Stäng denna sökruta.

Gillar prylar? Jag? Näe. Host. Host.

 


Gillar prylar? Jag? Näe, jag vill bara att saker ska fungera. Eller hur. Jag har med åren insett att NEJ man bygger inte lycka av prylar. Men man kan vara liiite lyckligare med bra prylar. Blir mer och mer benägen att köpa få BRA prylar och inte massor av billigt skit. 

Men det var inte lycka jag skulle skriva om utan jakten på de perfekta hörlurarna. Jag har precis testat ett par sladdlösa från Jabra. Gillar verkligen iden med att inte ha sladd. Det jag gillar mindre är rösten som kommer när man glömt att ladda dem (tänk kvinnlig datorröst) “Your battery is low”

Med lurarna följer tre olika öronsnäckor, idén är bra men antingen är mina öron helt felbyggda eller så är inte snäckorna speciellt bra för jag hittar inget par som sitter perfekt. De funkar med bluetooth och har inbyggd radio. Bygeln bakom huvudet är bara en sladd och alltså helt mjuk, Sofie gillar! Inte helt perfekta men hittills de bästa sladdlösa som jag hittat.

Lyxproblem två. Headset/hörlurar till mobilen trasslar ihop sig… Hittade de här hörlurarna. Zipbuds. Måste testas. Återkommer. (Och ja, jag inser att jag kan använda de trådlösa hörlurarna, men då behöver jag ladda dem OFTA. För ofta.)

Har du någon pryl som gör dig lite lyckligare?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKLISTA:VANDRING

Har aldrig tidigare fått så många frågor på vad man ska ha med sig när man vandrar. Kul! Här hittar du listan

Läs mer »

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

0 reaktioner på ”Gillar prylar? Jag? Näe. Host. Host.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *