Sök
Stäng denna sökruta.

Dagens reflektioner

Idag har jag konstaterat att:
… det är synnerligen enkelt att framkalla sura blickar från cykelpendlare. De är är väldigt söta i sina skoöverdrag, regntäta jackor och superduperlampor både fram och bak.
… trerätterslunch är vääääldigt gott.
… jag har börjat använda tandtråd varje dag, det har förmodligen något med morgondagens tandläkarbesök att göra

Har tyvärr inte löst den ekonomiska krisen, det faktum att vi håller på att förstöra vår värld, cancergåtan eller hungersnöden. Men jag måste väl spara något till morgondagen.

(Det sista var det som vi 70-talister kallar ironi. Jag fick ett anfall av herrejössesvadbravihardetvadkanjaggöraförattandraskafådetlikabraanfallhärpåkvällen)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Dagens reflektioner

 1. Med ditt tandtrådsanvändare har du kanske sparat in några kronor i sjukvårdskostnader för kommande generationer med tanke på att du kanske inte behöver löständer…

  1. Tack, nu fick du mig att känna mig lite bättre.
   Kom precis från tandläkaren och INGA HÅL!
   Wohooo! Fira. Fira. Fira.

 2. Bra blogg!
  Men jag undrar: hur gör du för att locka fram de sura minerna?

  Hur skulle du vara klädd om du cykelpendlade?

  Jag hör nog till dem som kan ge en sur min då och då. Men det beror mest på idioterna som ställer sig i vägen med flit för att hävda sin rätt att vara på cykelbanan. Men den sura minen hjälper sällan, så jag har börjat köra på folk hehe. Nejdå skojar bara.

  1. Det räcker med att jag trampar förbi cykelpendlarna med min rostiga treväxlade Cresent från 1982 och glatt hälsar för att få “sura minen”.
   Ibland känner jag för att hojta “var inte ledsen, det är inte du som är långsam det är bara jag som är snabb” Men jag tror inte det skulle få dem gladare.
   Så nej, jag cyklar inte i mitten av cykelbanan 🙂

   Jag har själv skoskydd, 2xu vintertights över mina Assos eller Craft cykelbyxor, Nike ProCombat underställ och en craftjacka över. Vad har du kommit fram till att det är din perfekta klädsel?

 3. Hehe då skulle jag också bli sur. Inte på dig men på mig som släpper förbi någon med en sämre cykel 😉

  Jag har gått över till ull. Att försöka stuva undan pendlarkläderna på jobbet utan att de ska ligga blöta och börja lukta surt har visat sig vara en omöjlighet. Funktionsmaterial har ju en tendens att lukta svett, men ullen är ju helt suverän i sin luktfrihet, snabba torktid mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *