Sök
Stäng denna sökruta.

Jag och min kollega med 3 fötter och snart 3000 minuter…

Startade upp dagen med Nike som visade ett par av höstens nya träningsskor och höll ett träningspass från Nikes app Training Club (NTC). Min kollega Anna-Lena (som ser ut att ha tre fötter på bilden) älskar den här appen och har tränat över 1360 minuter med den.

Dagens pass var 30 minuter blandad styrka och kondition. Här skulle vi falla ner i en armhävning och ta oss upp igen. (Min kollega är hon i svart linne med kors på ryggen… man ser lång väg att hon gjort det här förr…)

Maria höll passet, hon är som en skön energibomb hela hon!

Klassfotot efteråt, ett gäng sköna tjejer som kommer ses si så där en gång i månaden och träna. Dagens träff var en grym start!

Resten av dagen har jag lyssnat på kollegan som gått omkring och väst något om att hon minsann ska ta det där “gold belt, eller vad det nu heter” som man får när man tränat 3000 minuter med appen…

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *