Sök
Stäng denna sökruta.

Du å ja tysken, du å ja!

Jag skäms, men jag har inte luftat min tyska älskare sedan Kalmar. Det har varit fokus på löpning och simning inför ÖtillÖ och blahahaintetidåstyretskullefixasochochoch. Men idag jobbade jag hemma och på vägen från datorn till kaffebryggaren så ser jag plötsligt att det är PERFEKT cykelväder.

På med understället och ut på en lunchtur. Krispig höstluft. Det känns som det renar lungorna. Riktigt härligt. Nu vill jag ut och flyga mer med min tysk, jag har saknat honom.

Kolla vad smal min tysk blivit, eller är det mina ben som blivit starka?

I min iver att komma iväg glömde jag hastighetsmätaren, så inga nya rekord ner för Hakungebacken (Malmbacken) uppmättes, men fartglädjen fanns där ändå.

Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Du å ja tysken, du å ja!

    1. Jepp, Canyon is da shit!
      Fotografen är min sambo. Fotograf som satt vid min sida i samma arbetsrum, inte speciellt svårövertalad när han såg vädret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *