Sök
Stäng denna sökruta.

… men Sofie hon sov …

Ibland så blir det inte som man tänkt sig. Tittar ni till höger så ser ni så fint “Simning och Maxpulstester för Fitness Magazine”. Simning skulle skett med Gourmettriathleterna 06.30. Klockan ringde fint. Jag somnade om och vaknade lika fint. Ungefär när jag tror de andra gick in i bastun för att torka sig.

Packar ur baddräkten och hoppas på bättre lycka med dagens nästa pass. Ett av få den här veckan. Sedan är det total löpvila i två veckor!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”… men Sofie hon sov …

  1. Har något som förmodligen är löparknä… Efter ett tag så börjar det göra ont på utsidan av höger knä, det blir värre och värre och värst är det nerför. Hoppas det är en lindrig variant som ger med sig med lite vila och stretch. Tror det tills motsatsen är bevisad i alla fall 🙂

    1. Ajdå, ja då låter löpvila med stretch och annan rehab mycket vettigt! Skönt att ha en bra tränare till hjälp då. Krya på knät! Ses vi på simträningen på lör?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *