Sök
Stäng denna sökruta.

Mål, motivation och tid att träna

Idag höll jag en föreläsning under namnet “Mål, motivation och tid att träna” för HP som hade hälsodag. Tanken var att ta avstamp i att jag jobbar heltid, har två barn, vägt över 90 kilo två gånger i livet, har taskiga knän och har hatat löpning… Och berätta om vägen till inte en, inte två utan tre Ironman på ett år och ÖtillÖ på det.

Det jag ville förmedla var en stor dos glädje, energi och några tips till hur man frigör tid till det man tycker är viktigt och roligt i livet. En stor del av föreläsningen kommer från det här inlägget.

Jag gillar verkligen att föreläsa och hoppas att de som lyssnade gick ut genom dörren med en dos energi och en ny ide eller två. Har jag fått en annan människa att ta ett steg mot ett liv de verkligen vill ha, eller fött en tanke om vad som är möjligt så är jag riktigt nöjd.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

0 reaktioner på ”Mål, motivation och tid att träna

  1. Tusen tack för ett helt fantastiskt föredrag – mycket inspirerande! Du är en sann inspiratör och jag kände igen mig själv mycket av det du berättade om och fick samtidigt några tankeställare som hjälp på min väg/utmaning.
    Sitter fortfarande och smakar på ordet Ironman…man kanske skulle testa? ! 😉

  2. Följer din blogg slaviskt och blir sååååå inspirerad av dina inlägg. Hittade den när jag sökte på träningstips för triathlon. Att då hitta en person som lever ganska lika liv är ju fantastiskt. Två barn och fallskärmshoppning ( lagt av själv men sambon hoppar fortf). Tack Sofie för all inspiration och positiva energi du förmedlar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *