Sök
Stäng denna sökruta.

Cyklig!

Ni minns det där om att ni inte behövde tycka synd om mig igår… Ni behöver inte tycka synd om mig idag heller. Några mil på cykel och jag är lycklig. Två grenar av tre får fem gourmetpoäng av fem av mig.

En bra dag på jobbet.

 

Riktigt bra cykling, det enda är att det verkar inte vara platt, inte någonstans. Men böljande är bäst, kanske är berg ännu bättre. Åtminstone nerför.

Så nu måste jag ut och springa lite så jag vet om det är värt att åka hit på triathlonträningsresa. Återkommer.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *