Sök
Stäng denna sökruta.

Inte synd om mig, inte alls faktiskt!

Ni behöver inte tycka synd om mig. Inte alls faktiskt. Vaknade 07.30. Klev i kläderna och gick ner för att möta solen med lite solhälsningar.


I vanlig virrig Sofie och Marie ordning så upptäckte jag först att jag hade satt på mig mina byxor ut och in. Och när yogan tog slut upptäckte vi att vi gått på fel yoga, vi var på anläggningens yoga som bara var en kvart. Ungefär samtidigt som vår yoga slutade såg vi att den vi egentligen skulle varit med på pågick 100 meter bort. Så vi smög in på den och andades vidare.

Efter att ha sagt hej till solen så fortsatte vi till frukostbuffen.

09.45. Träffade Christer Feldt, kiropraktor. Hade tänkt mig massage men det blev 30 minuters föreläsning om min kropp. Kom därifrån med större förståelse över vilka muskler som måste stärkas upp i höst och några övningar som kommer göra mig till en sjuuuukt stark simmare. Nu måste övningarna visst göras också. Ofta. Tydligen.

Ska försöka tvinga honom till gymet så ni får ta del av vilka övningarna är, alla vill väl bli ännu starkare och snabbare simmare.

11.00 Sprintteknik med Robert Kronberg och Paul Henderson.

Uppvärmning med massor av bra spänstövningar.

Stretch.

Robert tyckte att Per-Erik inte kom tillräckligt långt fram …

Och sedan sprintade vi. Flygande 30. Piiip!

Robert sa att vi skulle försöka springa på 80% av max. Yeh, right. Alla gav 100% och låtsades att det var 80 …

Jag fotade mest. Sprang några gånger, men missade att höra min tid så jag gissar på 03.59. Eller inte 😉

Lunch och sedan en vandring upp på berget närmast oss. Riktigt fint.

Nu är det datorjobb några timmar och sedan middag i byn bredvid. Livet är bra.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

0 reaktioner på ”Inte synd om mig, inte alls faktiskt!

  1. ^ Tänkte precis samma! Snygg bild, snygg Marie!

    Det där ser helt fantastiskt ut fast skogen i Göteborg var också ok, dock ganska mörk så här på kvällen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *